Летище София

Летище София

 

Най-голямото летище в България – летище София се намира на 10км от центъра на София в източна посока, като главните булеварди водещи до него са „Цариградско шосе” и „Брюксел”. Градският транспорт достига до летището, чрез автобусна линия 84, движеща се през интервал от половин час. Благоустройственият план на София предвижда изграждане на метро станция до летището.

Авиокомпания „България Ер“ е националният превозвач на страната, като Летище София е управлявано от компания „Летище София” ЕАД. Аерогара София има изключително важно значение за стопанската икономика на страната. Преди малко повече от 5 години беше изграден и Втори терминал, който обслужва множество международни полети. Днес над три милиона пътници годишно биват обслужени на летището. Непрекъснатите инвестиции в посока на Българска авиация придават облик на Летище София, като  модерно и високоефективно, съгласно всички европейски и световни стандарти. Предстой изграждане и на нова въздушна кула.

Пристигайки от Летище София, вариантите за транспортиране са с градски транспорт или такси. В близост до изходите „Пристигащи” ще намерите таксиметрови стоянки, но трябва да сте внимателни при избора на такси, за да не попаднете на некоректен шофьор и да платите скъпо за превоза.

Ако Летище София е начална точка на Вашето пътуване в страната, но най-удобният вариант за Вас е да вземете кола под наем от Max Rent a Car. Друга възможност за транспортиране е, като се доверите на квалифицираните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час. „Meet and Greet” – е специално разработена услуга, като при поръчка на кола под наем, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище София с наетият от Вас автомобил.

Ако за първи път посещавате страната и искате да разгледате всички забележителности и да се насладите на уникалната природа на България, то Max rent a Car Ви съветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което трябва да направите за Вашият незабравим престой е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор измежду многобройните компании предлагащи коли под наем на Летище София, тъй като ние ще Ви предложим голям избор от достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.Представител на компанията ще Ви предложи допълнителни екстри към автомобила под наем – багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система.

 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved