Летище Бургас

Летище Бургас

 

Град Бургас е най-големият град в Югоизточна България и четвъртия по големина в страната. Градът е най-важният транспортен, икономически, административен,културен и туристически център в тази част на страната.Бургас е разположен в Бургаският залив, като в близост се намират езерата Атанасовско, Поморийско, Мандренско и Бургаско, които образуват уникалния с биологично си разнообразие и най-голям комплекс от крайморски езера в България.През града минава Общоевропейски транспортен коридор, чрез който се осъществява най-кратката сухоземна връзка между Адриатическото и Черноморското крайбрежие.Бургас е основен център на морския туризъм с много удобства и връзки към курортите от Южното Черноморие.

Летище Бургас е разположено на 10 км от центъра на град Бургас .В радиус от 10-15 км се намират: Пристанище Бургас, разгърнат ж.п. възел, международен път Е 87, свободна безмитна зона. Близостта на най-голямата рафинерия на полуострова, разположена на 10 км от летището, осигурява горива с ниска себестойност.

През 2006 година летища Варна и Бургас са отдадени на концесия на германо-българския консорциум „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД. Договорите са дългосрочни и компанията има високи очаквания за този период. Фрапорт планират да построят нов терминал, да увеличат броя на редовните полети, да подобрят качеството на услугите и да разделят потока на пътниците според Шенген.

 

Полети

Летището работи целогодишно, но главният поток от пътници е през летният сезон. Летните курорти около Бургас са крайна точка от пътуването на много туристи. Дестинациите на полетите се увеличава главно от април до октомври. През този период най-силни месеци са август и началото на септември, когато летището обслужва над 100 полета на ден.

 

Коли под наем на Летище Бургас

При пристигането Ви на летище Бургас Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Компанията предлага и услугата доставка на автомобил под наем, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час. „Meet and Greet” – е специално разработена услуга, като при поръчка на кола под наем, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Бургас с наетият от Вас автомобил.

Ако за първи път посещавате страната и искате да разгледате всички забележителности и да се насладите на уникалната природа на България, то Max rent a Car Ви съветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което трябва да направите е телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved