Коли под наем Албена

Наем на автомобил Албена

 

Албена

 

Албена е един сред най-популярните български черноморски курортни комплекси. Разположен е на 30 км от Варна, в непосредствена близост до Балчик. Плажната ивица е дълга повече от  3.5 км и широка до 150м. Курортът е носител на наградата „Син флаг” – за екологична чистота на морето, плажа и цялата територия. Въздухът е чист и тонизиращ, заради високото си съдържание на кислород, което се дължи на близостта с уникалния природен резерват „Балтата”. Албена е изключително подходящ за Вашата пълноценна почивка, далеч от светлините и забързаният ритъм на градският живот. Повечето хотели в курорта са позиционирани, така че да се разкрива прекрасна гледка към морето. Близо 90% от туристите са чужденци.

Веднъж щом се докоснете до уникалното съчетание на природни пейзажи, винаги ще се връщате в Албена за доза релакс и хармония.

Имайки предвид многобройните пейзажи, резервати и забележителности на Албена и околностите му, най-подходящият начин да се придвижвате е като вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Близостта до Варна още повече улеснява и спестява вашето време. Ако пристигате на летище Варна и сте избрали Албена за Вашата пълноценна почивка, то още с пристигането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга възможност за транспортиране е, като се доверите на квалифицираните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Албена, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път идвате на Българското Черноморие и искате да го опознаете и да се насладите на уникалната природа на България, то препоръчително е да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което трябва да направите за Вашият прекрасен престой в Албена  е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем в Албена онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор измежду множеството компании предлагащи коли под наем в Албена, тъй като ние ще Ви предложим достъпни и нови коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.

 

Max Rent a Car – коли под наем Албена

 

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани  и мотивирани специалисти в областта на отдаването на коли под наем.Консултантите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация за незабравимото и безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява бързо и първокласно обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Варна също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният престой в курорта.Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

Резервация на автомобил под наем Албена

 

Резервацията на кола в Албена  става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Албена на най-достъпна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

 

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Албена , без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Варна с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved