Коли под наем Балчик

Наем на автомобил Балчик

 

Балчик

Балчик е китен град, сгушен по Североизточното Черноморие върху бели варовикови скали, откроявайки се на фона на кристалното море.Града е великолепен и наситен на приказни природни пейзажи, което компенсира липсата на плажове. Крайбрежието е основно скалисто и тясно, но има изградени платформи, където може да се отпуснете под меките лъчи на слънцето. Основните забележителности на града са „Двореца”, построен преди близо 90 години, като лятна резиденция на румънската кралица – Мария Александрина и Ботаническата градина.  Балчик е притегателно място от дълбока древност до наши дни. Забележителната природа, античната история и днешното очарование на Балчик са неспирен източник на вдъхновение за много творци.

Отсядайки веднъж в Балчик, определено той ще остане в спомените Ви с прекрасните гледки и енергията, която носи. Ако се спрете на град Балчик за Вашата семейна почивка или пък сте решили да избягате от забързаното ежедневие и да се насладите на природните прелести, то определено ще имате нужда от кола под наем в Балчик.

Града е на 46 км. разстояние от Варна, което още повече улеснява и спестява вашето време, ако пристигате на летище Варна. Още с пристигането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга възможност за транспортиране е, като се доверите на квалифицираните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Балчик, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.
Ако за първи път идвате на Българското Черноморие и искате да разгледате всички забележителности и да се насладите на уникалната природа на България, то Max rent a Car препоръчва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което трябва да направите за Вашият незабравим престой в Балчик  е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем в Балчик онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор измежду множеството компании предлагащи коли под наем, тъй като ние ще Ви предложим достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.

 

Max Rent a Car – коли под наем Балчик

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани  и мотивирани специалисти в областта на отдаването на коли под наем.Експертите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация безпроблемното ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява бързо и първокласно обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Варна също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният престой в курорта.Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Балчик

Резервацията на кола в Балчик  става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Балчик на най-достъпна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Балчик , без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Варна с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved