Коли под наем Слънчев бряг

Наем на автомобил Слънчев бряг

 

Слънчев Бряг

Слънчев бряг е най-големият курорт по Южното ни Черноморие, като е разположен е в залив във формата на полумесец.На юг курорта граничи с древният град Несебър, а на север се простира до Свети Влас. Намира се на 36 км. от Бургас и на 90 км. от Варна. Проектирането на Слънчев град започва в далечната 1957г., а година след това е започнало и самото му изграждане.

Днес курортен комплекс Слънчев бряг е един от най-посещаваните по Българското Черноморие. Всяко лято хиляди туристи пристигат в Слънчев бряг с една единствена идея – да се забавляват. Огромното разнообразие от хотели, ресторанти, барове, казина, дискотеки, водни спортове и много други определено ще заинтригува интереса Ви, ако търсите незабравими и шумни емоции. Поради тази причина най-подходящият начин да се придвижвате и винаги да сте в центъра на купона е като вземете автомобил под наем от Max Rent a Car.Близостта до летище Бургас още повече улеснява и спестява вашето време.Ако пристигате на летище Бургас и сте се запътили към Слънчев бряг, то още с пристигането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга алтернатива за транспортиране е, като се доверите на професионалните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на Черноморието. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Слънчев бряг, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път идвате на Българското Черноморие и искате да разгледате всички забележителности и да сте на време за партито довечера, то задължително е нужно да направите резервация на автомобил под наем с GPS система от Max rent a Car.

Всичко , което трябва да направите за Вашият незабравим престой в Слънчев бряг е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Възможността за поръчка на автомобил под наем в Слънчев бряг онлайн , няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Спирайки се на Max Rent a Car Вие несъмнено правите най-добрият избор измежду множеството компании предлагащи коли под наем в Слънчев бряг, тъй като ние ще Ви осигурим достъпни и нови коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.

 

Max Rent a Car – коли под наем Слънчев бряг

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани  и мотивирани професионалисти в областта на отдаването на коли под наем.Специалистите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация за незабравимото и безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява бързо и висококачествено обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Бургас и Летище Варна , също така и  директната доставка или трансфер с наетият автомобил ще спестят Вашето време. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне, независимо дали пристигате със самолет, автобус или влак, и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният престой в курорта.Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете уверени, че сте направили най-изгодната сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Слънчев бряг

Резервацията на кола в Слънчев бряг става просто, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да координира всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Слънчев бряг на най-достъпна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща изключително многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и икономично. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-изгодната пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионален шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Слънчев бряг, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Бургас с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved