Коли под наем Златни пясъци

Наем на автомобил Златни пясъци

 

Златни Пясъци

Курортен комплекс Златни най-известният курорт по северното черноморско крайбрежие. Разположен е на 17км. от град Варна в полите на защитеният природен парк „Златни пясъци”. Според стара легенда пирати закопали чудно златно съкровище по крайбрежието северно от Варна. Природата отмъстила, като превърнала златното съкровище в прелестен пясък. Заради природната си прелест – широки плажни ивици, чудесен климат, фин златист пясък, природен парк и минералните извори Златни пясъци е предпочитан курорт за семейна почивка или бизнес.

Без значение целта на Вашето посещение е Перлата на българското Черноморие, най-подходящият начин да се придвижвате и да се насладите на уникалните гледки към морето, е като вземете автомобил под наем от Max Rent a Car.Близостта до Варна още повече улеснява и спестява вашето време. Ако пристигате на летище Варна и сте се запътили към Златни пясъци , то още с пристигането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга алтернатива за транспортиране е, като се доверите на професионалните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на Черноморието. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Златни пясъци, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път идвате на Българското Черноморие и искате да разгледате всички забележителности и да се насладите на уникалната природа на България, то обезателно е нужно да направите резервация на автомобил под наем с GPS система от Max rent a Car.

Всичко , което трябва да направите за Вашият незабравим престой в Златни пясъци  е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Възможността за поръчка на автомобил под наем в Златни пясъци  онлайн , няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Спирайки се на Max Rent a Car Вие несъмнено правите най-добрият избор измежду множеството компании предлагащи коли под наем в Златни пясъци, тъй като ние ще Ви осигурим достъпни и нови коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.

 

Max Rent a Car – коли под наем Златни пясъци

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани  и мотивирани професионалисти в областта на отдаването на коли под наем.Консултантите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация за незабравимото и безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява бързо и първокачествено обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Варна също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният престой в курорта.Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете категорични, че сте направили най-благоприятната сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Златни пясъци

Резервацията на кола в Златни пясъци  става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да координира всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Златни пясъци  на най-достъпна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща множество услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Златни пясъци , без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Варна  с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved