Коли под наем Несебър

Наем на автомобил Несебър

 

Несебър

Древният град Несебър се намира в Югоизточна България в близост до Бургас. Градът очарова със своята вековна история, богатото си културно наследство и романтичният дух, който носи в себе си. Част от Несебър е разположен върху остров, като връзката със сушата е изградена чрез сухоземен път. Ще останете във възторг от старата част на града, в която е привлекателно място за романтична разходка по тесните си калдъръмени улички с множество магазинчета, предлагащи ръчно изработени сувенири.

Старинният град Несебър е наричан перлата в короната на Българското Черноморие и ако се спрете на него, като дестинация за Вашата почивка определено няма да сбъркате. Близостта му до най-оживеният курорт Слънчев бряг Ви предоставя възможност и за спокойна почивка и за шумни купони. За да не изпуснете нито едното, нито другото Max Rent a Car препоръчва още сега да направите Вашата резервация на кола под наем в Несебър.

Близостта до Бургас улеснява и спестява вашето време, ако пристигате на летище Бургас. Още с пристигането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга възможност за транспортиране е, като се доверите на квалифицираните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Несебър, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път посещавате Българското Черноморие и искате да разгледате всички забележителности и да се насладите на уникалната природа на България, то Max rent a Car ще Ви посъветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което трябва да направите за Вашият незабравим престой в Несебър  е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем в Несебър онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор измежду множеството компании предлагащи коли под наем, тъй като ние ще Ви предложим голям избор от достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.

 

Max Rent a Car – коли под наем Несебър

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани  и мотивирани специалисти в областта на отдаването на коли под наем.Експертите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация безпроблемното ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява ефективно и висококачествено  обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Бургас също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният престой в Несебър. Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Несебър

Резервацията на кола под наем в Несебър става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Несебър на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Несебър , без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Бургас  с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved