Коли под наем София

Наем на автомобил в София

„Невъзможното днес ще стане възможно утре .”
Циолковски

София

 

Знаете ли , че от началото на XV в. датира последното име на столицата на България – София , като преди това града се е наричал с имената Сердика, Триадица и Средец.Разположен в полите на планина Витоша, София е с надморска височина от 550 метра, което го прави четвърти по височина град-столица в Европа.Столицата се намира в централната част на западна България и е пресечна точка на основни международни пътища. София е град, който расте, но никога не старее.Основан преди повече от 7000 години, Българската столица е съвременна и показва здравата връзка между минало и настояще.Паметниците от Тракийско, Романско, Старобългарско и Османско време общуват с днешните модерни сгради и космополитният градски живот.Над 250 исторически и архитектурни забележителности се сливат с модерният облик на столицата. Тя е главен административен, индустриален, културен, транспортен, здравен, медиен, университетски и образователен център на страната.София предлага , както на своите жители, така и на гостите си широк спектър от развлечения, като разполага с многобройни заведения за хранене, кафенета, барове и дискотеки. Нощният живот е изключително наситен и разнообразен. Града представлява атрактивна дестинация, както за конгресен туризъм, така и за развиване на бизнес. София е седалище на най-големите местни и международни компании опериращи в страната, което го прави главна движеща сила на икономическият растеж на страната.

Като повечето големи градове и столицата ни има своите предизвикателства по отношение на градският транспорт.Винаги закъсняващи автобуси, натрупване на хора, прекачвания и блъсканица – не са сред най-приятните изживявания. Опцията да ползвате такси, също би могла да се окаже не толкова добър избор – престоя на светофари в задръствания би Ви излязло скъпо. Подари тази причина какъвто и да е повода за посещението Ви в София най-подходящия и удобен начин за придвижване в града е да вземете автомобил под наем.

Още с пристигането Ви на Летище София Вие можете да вземете кола под наем или да се доверите на професионалните шофьори на Max Rent a Car, които биха могли да Ви трансферират до всяка точка на града.Другият вариант е да поръчате доставка на автомобил под наем София и избраната кола под наем ще бъде на указаният от Вас адрес и час. Ако не познавате столицата добре, най-удачният вариант за Вас е автомобил под наем с GPS система. Единственото, което е необходимо да направите за Вашият комфортен престой в града е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от ТУК. Възможността за поръчка на автомобил под наем в София онлайн , не би ви коствало повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за връзка:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие трябва да сте сигурни, че сте направили най-добрият избор за кола под наем в София, тъй като компанията осигурява достъпни нови автомобили под наем за вашето спокойно и сигурно пътуване в цялата страна. При избора на услуга на коли под наем в София, имайте предвид, че Max Rent а Car ще предложи допълнителни екстри към автомобила под наем при необходимост, като  багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система. Знаете, че София е изходна точка за зимен туризъм в основните ски курорти на България – Банско и Боровец.

 

Max Rent a Car – коли под наем в София

Max Rent a Car е новооснована компания от опитни и ентусиазирани професионалисти в сферата на отдаването на автомобили под наем. Представителите на Max Rent а Car ще ви консултират компетентно при избора на автомобил под наем, ще ви посрещнат и ще ви предоставят нужната информация за комфортното и безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.Офисите за коли под наем на Max Rent a Car са разположени в големите градове на страната, което осигурява бързо и качествено обслужване на гостите пристигащи в града. Близостта на офиса до летище София и директната доставка или трансфер от летище София с наетият автомобил пестят Вашето време.Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне на летище София и ще Ви съдейства с всичко необходимо за приятният Ви престой в града.Компанията разполага с огромен избор от автомобили при конкурентни цени и условия. Когато взимате автомобил под наем от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте сключили най-изгодната сделка.

 

Резервация на автомобил под наем София

Резервация на автомобил в София става лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими детайли и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да координира всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друг вариант за наемането на автомобил в София на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предлагаща изключително широк спектър от услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – лесно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-ниска цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без ангажимент да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с шофьор на разположение в желан от Вас часови диапазон. Всичко , което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за останалото.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За комфорта на Вашето пътуване ще се погрижи професионален шофьор,който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем в София, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище София с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до указана от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved