Лукс в Слънчев бряг или природа в Иракли

Лятото наближава и ние знаем, че се нуждаете от подходящо място за почивка за Вас и Вашето семейство! Каква дестинация ще предпочетете тази година: лъскавите хотели или къмпинговите палатки?

 

Слънчев бряг

Слънчев бряг е най-големият български морски курорт, където ще откриете всички магазини, барове, ресторанти, лазурни плажове, кристална морска вода и безкрайни часове, лежейки под слънчевите лъчи – или всичко, което очаквате от своята лятна почивка! Опитайте местната бира и кухня или се насладете на чуждестранни питиета и ястия – изборът е ваш!

Простиращ се на няколко километрова плажна ивица курортът е съставен от изискани хотели и комплекси, свързани с шумни търговски улици с магазинчета, ресторанти и барчета, където да се насладите на вкусна храна и напитки на конкурентни цени.

За забавление на цялото семейство има детски площадки, мини-голф и два аквапарка. На плажа може да се насладите на различни спортове като парапланеризъм, волейбол, и джет-ски, които са само малко доказателство защо Слънчев бряг е толкова популрян дестинация за балканските туристи. След залез слънце, Слънчев бряг оживява със своите нощни клубове, барове и жива музика. Наблизо намиращият се защитен от ЮНЕСКО град Несебър предлага старомодни калдъръмени улички, традиционна архитектура и ресторанти за рибни деликатеси.  Слънчев бряг предлага по нещо за всекиго.

 

Иракли

Иракли е единственото останало незастроено кътче по българското Черноморие. Никъде няма да откриете по-синя и чиста вода, по-красиви и златисти пясъчни ивици. Гората се слива с плажа, недокоснати от човешка ръка. Ако се разходите по красивите брегове може да видите малки рекички, които пресичат плажа преди да се влеят в кристалната морска вода. Разходете се по плажа и съберете за спомен уникално оформените мидени черупки, насладете на на тишината и спокойствието на този обезлюден бряг. Прекарайте нощта в палатка и се бъдете едно цяло с природата.

 

Иракли и местността около него имат древна и богата история. Според старинни карти и документи мореплавателите са познавали този район още преди векове. Едно нещо си остава непроменено и до днес – красивата и неповторима природа. Чистата морска мода, финият златист пясък, прохладната гора. Всичко това привлича всяка година огромен брой къмпингари и природолюбители, тръгнали в търсене на приключения.

 

Вижте Черноморието с автомобили на

Max Rent a Car

 

Нашето Черноморие се слави с безкрайните си златни плажове, кристални морски води и разнообразие от курорти и комплекси, които са подходящи за всички вкусове. За всекиго има по нещо – за семействата с малки деца, за търсещите забавления и екстремни преживявания младежи, както и тишина и природни забележителности за любителите на природата.

Уникалните културни и исторически паметници свидетелстват, че земите по българското Черноморие са обитавани от дълбока древност, с които привличат всяка година много любители на историята и изкуството.

Искаме клиентите ни да могат да открият при нас всичко, от което се нуждаят, затова независимо дали по служебни, или ваканционни причини, предоставяме на нашите клиенти най-подходящите за тях автомобили. Стремим се да осигуряваме най-доброто възможно качество на обслужване и да въвеждаме нови услуги и технологии, които да улеснят потребителите ни при избора им на автомобил.

 

Възползвайте се от нас сега!

 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved