Разгледайте България с Max Rent a Car!

България: нешлифован туристически диамант

 

Може да сте правили преход през Тоскана, да сте си пийвали Калвадос в Кан, или вдъхвали уханието на жасмин в Прованс, но нищо не може да се мери с хапването на българска скара, която отлично предава неповторимия балкански дух!

 

България е най-старата държава в Европа, но корените й датират много по-назад. В гробници, украсени с фрески и барелефи в Долината на тракийските царе, археолози продължават да откриват красиви златни изработки, погребани в тракийските гробници още от 3000 г. пр. Хр. Откриването на безбройните надгробни могили, които са разпръснати в Централна България, започва едва преди едно десетилетие. През този кратък период става ясно, че България е дом на едни от най-изтънчените златари. Тези открития карат местните да твърдят, че именно България е люлката на европейската цивилизация.


Пресичайки планинските вериги на България, осеяни с древни гори и издълбани от минерални извори и реки, може да се насладите на неповторима красота и природни забележителности. България е невероятна страна с умерен климат и златисти плажове, граничещи с Черно море, които неспирно привличат все повече и повече посетители, особено през лятото.

 

Повечето от съкровищата на България са дълбоко скрити в древните гробници в Долината на тракийските царе; смесицата от българската ренесансова архитектура и антични римски руини, обграждащи калдъръмените улици на Пловдив, средновековното университетско градче Велико Търново, рязко издигащо се от варовикови скали над виещата се река Янтра. Велико Търново е градът на царете, известен с това, че е средновековното седалище на българската власт.

 

Това  е една от най-посещаваните дестинации, а с класическата си архитектура и църкви не е трудно да се досетим защо.  Да не забравяме малките градчета, сами по себе си цели музеи на култура и история, скрити дълбоко в планините. Именно тези градчета и тесните калдъръмени улички и алеи от 19. Век са тези, които правят България едно неоткрито съкровище.


Стигането до закътани селца е приключение, докато поемате по празни и просторни пътища, наслаждавайки се на красиви диви цветя.

 

Това е България – скривалище на естествена красота и антична история, както и вкусна кухня – всичко това в среда с малко следи от напредъка на 21. век. Не е изненада, че българският туризъм постепенно се увеличава, като близо 8 милиона туристи годишно посещават това нешлифовано бижу.

 

Max Rent a Car във всяка точка на България


Max Rent a Car предлага възможността на всички български и чуждестранни пътешественици да се насладят на природата и забележителностите на България с нашите автомобили, осигуряващи удобство и комфорт дори и на най-претенциозните клиенти.

 

Офиси на нашата компания ще откриете във всички големи градове на страната, което предоставя възможност за по-голямо удобство за клиенти ни, когато желаят да наемат автомобил. Нашите високо квалифицирани специалисти ще Ви посъветват в избора на подходящ за Вас и вашите нужди автомобил.


Max Rent a Car е Вашият избор за автомобил под наем в страната, осигурявайки на своите клиенти най-добрите автомобили за сигурно и спокойно пътуване. Защо да използвате такси, когато просто може да се обърнете към нас, спестявайки средства и подсигурявайки за Вас и вашето семейство независимост при пътуването.


Близостта на офиса ни до всички летища в страната, както и директната доставки или трансфер от там с наетото превозно средство, спестява на клиентите време и средства. Наш представител ще Ви посрещне на летището и ще Ви осигури всичко необходимо по време на вашето пътуване.

 

Резервация на автомобил


С помощта на онлайн резервационната форма може да резервирате желания от Вас автомобил по най-лесния и бърз начин. Всичко, което трябва да направите е да попълните данните си и да потвърдите. Наш представител ще се свърже с Вас възможно най-бързо, за да направите допълнителни уточнения, свързани с вашата поръчка. Ако желаете, предоставяме и възможността лично да се свържете с нас на телефон:

 

+359 888 783 633

+359 887 799 989

+359 877 674 819

 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved