Коли под наем Варна

Наем на автомобил Варна

 

Варна

Града днес е наричан „Морската столица на България” , заради историята и стремителното му настояще. Варна е третият по големина град в България и най-големият по Българското Черноморие. Градът е разположен амфитеатрално, простирайки се по протежението на Варненския залив. Опорна точка на един от най-старите фестивали за класическа музика в България, Варна е град с реномирани драматичен и куклен театър, опера и филхармония. Тук се намират Двореца на културата и спорта, Фестивалния и конгресен център, позволяващи провеждането на множество международни кинофестивали, научни форуми и спортни събития.Със своето модерно пристанище, ж.п. възел и международно летище, осъществяващо връзка с 35 страни и над 100 града в света, Варна е един от най-големите транспортни центрове в България.

През летният сезон града оживява с многобройните туристи посещаващи Морската столица. Отправна точка е към множество курортни градове разпръснати по Северното Черноморие – Балчик , Албена, Каварна , Златни пясъци, „Св. св. Константин и Елена“  и др.

Ако искате да се насладите на Варна, да посетите уникалните забележителности и курортните комплекси, то най – добрият начин е да се обърнете към  Max Rent a Car  и да вземете кола под наем.

Ако пристигнете в града със самолет , то още с пристигането Ви на Летище Варна , което е отдалечено на 9 км от града, Вие можете да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car.Друг предлаган вариант за транспортиране е, като се доверите на професионалните шофьори на компанията, които биха могли да Ви трансферират до всяка точка на града. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Варна, като избраната кола ще бъде на указаният от Вас адрес и час. Ако не познавате града добре и не искате да се лутате търсейки адреси и локации, най-добрият вариант за Вас е автомобил под наем с GPS система. Единственото, което е необходимо да направите за Вашият незабравим престой в града е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Възможността за поръчка на автомобил под наем във Варна онлайн , не би ви коствало повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие несъмнено правите най-добрият избор на компания предлагаща автомобили под наем във Варна, тъй като ние ще Ви осигурим достъпни коли под наем за вашето спокойно и сигурно пътуване в цялата страна. При избора на автомобил под наем във Варна, имайте предвид, че Max Rent а Car ще предложи допълнителни екстри към колата под наем при необходимост, като багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система.

 

Max Rent a Car – коли под наем Варна

Max Rent a Car е новооснована компания от опитни и мотивирани професионалисти в сферата на отдаването на автомобили под наем. Специалистите на Max Rent а Car ще Ви консултират експертно при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация за приятното и безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car са разположени в големите градове на страната, което осигурява бързо и първокачествено обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Варна и директната доставка или трансфер от летище Варна с наетият автомобил пестят Вашето време. Агент на Max Rent a Car ще Ви посрещне на летище Варна и ще Ви съдейства с всичко необходимо за прекрасният Ви престой в града.Компанията разполага с разнообразен избор от автомобили при най – изгодни цени и условия. Взимайки автомобил под наем от Max Rent а Car бъдете убедени, че сте сключили най-изгодната сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Варна

Резервацията на автомобил във Варна става лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими детайли и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички подробности на направената от Вас резервация на кола под наем. Друг вариант за наемането на автомобил във Варна на най-добра цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща изключително богат спектър от услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и икономично. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-ниската пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без отговорност да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с персонален шофьор на разположение в указан от Вас времеви диапазон. Всичко , което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионален шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Варна, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Варна с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved