Шум на Златни пясъци или спокойствие на Шкорпиловци?

Лятната почивка изглежда все по-близо! За избора на лятна дестинация винаги дилемата е почивка, изпълнена с шум, забавления и лукс или пък по-скромни условия, но пък изпълнени със спокойствие, тишина и ласките на морския бриз. Ние от Max Rent a Car сме с вас навсякъде!

 

Златни пясъци


Простиращ се няколко километрова плажна ивица, Златни пясъце е съставен от изискани хотели и комплекси, свързани с оживени търговски алеи с магазини, сергии, ресторанти и барове, които Ви дават възможността да се насладите на разнообразие от храни и напитки на конкурентни цени.

 

Много чуждестранни туристи избират Златни пясъци за лятната си почивка, тъй като курортът предлага забавление за всеки тип посетители. По време на почивката си там ще се насладите на ваканция, по време на която ще сте заобиколени от неповторима природа и зелени склонове, спускащи се към един от най-красивите плажове на света и кристално чиста и синя вода.

 

Почивката ви на Златни пясъци ще е изпълнена с забавление и развлечения, тъй като курортът предлага на своите посетители атракции за през деня и нощта, а отпускащата атмосфера е идеална, в случай че искате една релаксираща ваканция. Насладете на жаркото слънце и се присъединете към мнозинството от посетители, които се връщат година след година в този чудесен ваканционен курорт. Златни пясъци Ви предоставя разнообразие от магазини, закусвали, кафета и сергии, на които ще намерите всякакви лакомства и сувенири.

 

Шкорпиловци


Намиращо се в непосредствена близост до морето, Шкорпиловци е китно курортно селце, чието име идва от тримата братя археолози Шкорпил (известни още като откривателите на Плиска, селото носи името им в тяхна чест).

 

Всяка година околността, която е незасегната от човешка дейност, привлича множество посетители с красивите плажове и зелени просторни поляни. Прохладните гористи местности и златни пясъчни ивици са изключително привлекателни за много български и чуждестранни туристи, и най-вече за почитателите на къмпинга. За разлика от много други пренаселени черноморски курорти, Шкорпиловци се отличава с тишина, спокойствие и незаменимия звук от морските вълни.

 

Семейни къщички за гости и непретенциозни бунгала, хотели и почивни станции са само малка част от разнообразието, което посетилите имат при избор на място за нощувка. Цените са едни от най-привлекателните, причината за което са както местоположението на селцето, така и многото бунгала и почивни станции.

 

За туристите най-привлекателни са останките от няколко антични села и полуразрушения потънал мост – една много посещавана атракция.

 

Флората и фауната на региона са запазени с помощта на природния резерват в селото.

 

Шкорпиловци е най-подходящата дестинация за всички, които искат да се насладят на чист и красив плаж, необезпокоявани от никого, както и прохладата на гората, идеална за горещината през летните месеци. Екип от професионални спасители се грижи за безопасността на плажа, а много ресторанти и заведения предлагат разнообразие от вкусна българска кухня.

 

Забравете натовареното и изпълнено със стрес ежедневие и се насладете на спокойствието и тишината на Шкорпиловци.

 

Релаксирайте на българското Черноморието с автомобили на Max Rent a Car


Искаме да може да откриете при нас всичко, от което се нуждаете, затова независимо дали по служебни и ваканционни причини, предоставяме на нашите клиенти най-подходящите за тях автомобили. Стремим се да осигуряваме най-доброто възможно качество на обслужване и да въвеждаме нови услуги и технологии, които да улеснят потребителите ни при избора им на автомобил.

 

Свържете се с нас сега!

 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved