Красотата на Черноморието с Max Rent a Car!

Българското Черноморие е богато на безкрайни златни плажове, ярко синьо кристално море и разнообразие от курорти и комплекси за всички вкусове. За всекиго има по нещо – за семействата с малки деца, за търсещите забавления и екстремни преживявания младежи, както и тишина и природни забележителности за любителите на природата.

Териториите по нашето Черноморие са обитавани още от най-дълбока древност, като свидетелство за това за много от уникалните културни и исторически паметници. За всички любители на историята и изкуството, това е един чудесен начин за разнообразяване на ваканцията и досег с отминали времена и епохи.

 

Варна


Морската столица на България в действителност е била старо тракийско селище, което с течение на времето се превръща в любимо място за отдих на аристократи от Рим и Византия. Днес Варно е съвременен модерен град, подходящ за всички, които търсят приключения и забавления. Разнообразието от хотели в града е невиждано, а посетителите винаги остават очаровани от красивата Морска градина, лазурните морски води и златисти плажни ивици, както и огромния брой исторически и културни забележителности.

 

 

 

Катедрален храм-паметник „Св. Успение Богородично”


Известният символ на Варна е катедралният храм-паметник „Св. Успение Богородично”, построен преди повече от век. Пълната красота на сградата е достъпна за погледа едва след залез слънце, когато осветлението на фасадата я превръща в истинска наслада за очите.

 

Дворецът


Още една от забележителностите на Варна. Той представлява една идеална смесица от стилове – срещат се елементи на християнска и мавританска култура, дори и типичната архитектура за българските възрожденски къщи.

 

 

Ботаническата градина


Варненската ботаническа градина е известна по цял свят. Колекцията й от гигантски кактуси и втората по големина в Европа. Градината е известна и с невероятното си разнообразие от растения, различни по големина и вид, събиране в течение на много години от различни краища на света, включително метасеквоята, която до неотдавна се смяташе за изчезнал вид от времето на динозаврите. Градината е идеална за романтични разходки.

 

 

Златни пясъци


Златни пясъци е един от най-старите и известни курорти по българското Черноморие. Разположен е само на няколко километра от Варна и още по-близо до скалния „Аладжа“ манастир. Разнообразието от хотели варира от дву- до петзвездни, подходящи за възможностите и вкусовете на всички, а съвременните и модерно оборудвани спа центрове осигуряват релакс и комфорт за посетителите. Още по-популярни са красивите безкрайни пясъчни ивици, изпълнени с фин златист пясък.

 

 

Бургас


Един от най-големите и модерни градове в България, който предлага на туристите идеални ваканционни условия, красиви плажове и резервати, заедно с всички удобства на големия град. Множеството заведения и ресторанти са непрестанно оживени от посетители, а морската градина приютява музиканти, творци и художници.

Бургас е известен като домакин на много културни събития – конкурси, фестивали и изложби. 2000-годишната история на града предоставя на посетителите много църкви и музеи, на които да се насладят.

 

Вижте Черноморието с автомобили на

Max Rent a Car


Искаме да може да откриете при нас всичко, от което се нуждаете, затова, независимо дали по служебни и ваканционни причини, предоставяме на нашите клиенти най-подходящите за тях автомобили. Стремим се да предоставяме най-доброто възможно качество на обслужване и да въвеждаме нови услуги и технологии, които да улеснят потребителите ми избора им на автомобил.

 

Ние ви очакваме!

 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved