Коли под наем Бургас

Наем на автомобил Бургас

“Морето събира всичко далечно”
Йоан Екзарх

Бургас

Град Бургас е най-големият град в Югоизточна България и четвъртия по големина в страната. Градът е най-важният транспортен, икономически, административен,културен и туристически център в тази част на страната.Бургас е разположен в Бургаският залив, като в близост се намират езерата Атанасовско, Поморийско, Мандренско и Бургаско, които образуват уникалния с биологично си разнообразие и най-голям комплекс от крайморски езера в България.През града минава Общоевропейски транспортен коридор, чрез който се осъществява най-кратката сухоземна връзка между Адриатическото и Черноморското крайбрежие.Бургас е основен център на морския туризъм с много удобства и връзки към курортите от Южното Черноморие.

За 2009 година Бургас е обявен за най-добрия град за правене на бизнес, а за 2010 година е  провъзгласен за най-добър град за живеене.

Летище Бургас се гордее с най-благоприятните атмосферни условия на Балканския полуостров и е единственото, пригодено да приема свръхзвукови самолети. Бургас е туристически център, но и отправна точка за черноморския курорт „Слънчев бряг“, ваканционните селища „Елените“ и „Дюни“, градовете-музеи Несебър и Созопол, резервата Ропотамо и природния парк Странджа.

Ако сте избрали Бургас за Вашата семейна почивка или пък посещавате града по работа, то най-подходящият начин да се насладите на престоя си в Бургас и да посетите уникалните забележителности и курортните комплекси е да се обърнете към  Max Rent a Car и да вземете кола под наем.

Ако пристигнете на летище Бургас, то още с пристигането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга алтернатива за транспортиране е, като се доверите на професионалните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на града. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Бургас, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час. Ако сте за първи път в града и не искате да се лутате търсейки адреси и локации, най-удобният начин за Вас е автомобил под наем с GPS система. Единственото, което е нужно да направите за Вашият чудесен престой в града е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Възможността за поръчка на автомобил под наем в Бургас онлайн , няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Спирайки се на Max Rent a Car Вие несъмнено правите най-добрият избор измежду многобройните компании предлагащи автомобили под наем в Бургас, тъй като ние ще Ви осигурим достъпни коли под наем за вашето спокойно и безопасно пътуване в цялата страна. При избор на автомобил под наем в Бургас, имайте предвид, че Max Rent а Car ще предложи допълнителни екстри към колата под наем при необходимост, като багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система и други.

 

Max Rent a Car – коли под наем Бургас

Max Rent a Car е компания основана от опитни и мотивирани професионалисти в областта на отдаването на автомобили под наем.Специалистите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация за незабравимото и безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява бързо и висококачествено обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Бургас и директната доставка или трансфер от летище Бургас с наетият автомобил ще спестят от Вашето време. Консултант на Max Rent a Car ще Ви посрещне на летище Бургас и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният Ви престой в града.Компанията разполага с разнороден избор от автомобили при най – изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете уверени, че сте направили най-изгодната сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Бургас

Резервацията на кола в Бургас става просто, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Бургас на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща изключително многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и икономично. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-ниската пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с персонален шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионален шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем във Бургас, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Бургас с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved