Коли под наем Пловдив

Наем на автомобил Пловдив

 

Пловдив

Един от най-старите европейски градове, считан за съвременник на Троя е Пловдив. Разполага се на двата бряга на река Марица.Често е наричан „Градът на тепетата” или „Градът на седемте тепета“ поради факта, че е разположен в подножията на седем сиенитни хълма. Пловдив е град известен, както със своята култура, така и с многобройните бизнес възможности. Едно от най – важните събития за града е Пловдивския панаир събиращ фирми от цяла България и над 30 други държави.

Около града са разположени многобройни  минерални извори, балнеолечебни центрове и курорти – Хисар, Павел Баня, Наречен; Планина Родопи с богатите си природни дадености, както и редица паметници с духовно, културно и историческо значение.

Ако сте избрали Пловдив за Вашата Спа или културно-опознавателна почивка или посещавате града по работа, то най-подходящият начин да се насладите на престоя си, както и да посетите изключителните забележителности и курортните комплекси е да се обърнете към  Max Rent a Car и да вземете кола под наем.

При пристигането Ви на международно летище Пловдив, което се намира на 10 км. от града, то Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car.Ако сте любител на планината имайте предвид,че едни от най-добрите български високопланински курорти Пампорово и Боровец са разположени съответно на 60 и 90 км., а Банско на 140 км. от летище Пловдив. Друг вариант за транспортиране е, като се доверите на експертните шофьори на компанията, които биха могли да Ви откарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем в Пловдив, като избрания автомобил ще бъде на посочения от Вас адрес и час. Ако сте за първи път в града и не искате да губите време търсейки адреси и локации, най-удачният начин за Вас е автомобил под наем с GPS система. Единственото, което е нужно да направите за Вашият прекрасен престой в града е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Възможността за поръчка на автомобил под наем в Пловдив онлайн , няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Спирайки се на Max Rent a Car Вие несъмнено правите най-добрият избор измежду многобройните компании предлагащи автомобили под наем в Пловдив, тъй като ние ще Ви осигурим очакваните коли под наем за вашето спокойно и безаварийно пътуване на територията на цялата страна.Избирайки автомобил под наем в Пловдив, имайте предвид, че Max Rent а Car ще предложи допълнителни екстри към колата под наем при необходимост, като багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система и други.

 

Max Rent a Car – коли под наем Пловдив

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани и мотивирани професионалисти в сферата на отдаването на автомобили под наем.Представителите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите и изискванията Ви. Служител на компанията ще ви предостави нужната информация за безпроблемно ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява бързо и висококачествено обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище Пловдив и директната доставка или трансфер от летище Пловдив с наетият автомобил ще спестят от Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне на летище Пловдив и ще Ви сътрудничи с всичко необходимо за престоя Ви в града.Компанията разполага с разнообразен избор от автомобили при най – благоприятни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете категорични, че сте направили най-изгодната сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Пловдив

Резервацията на кола в Пловдив става непретенциозно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички нужни детайли и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да координира всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Пловдив на най-добра цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща изключително разнообразни услуги в област на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – практично, бързо, дискретно, качествено и икономично. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-изгодната пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без ангажимент да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си и да направите резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер от и до всяка локация на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионален шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем в Пловдив, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище Пловдив с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.

 

Автомобилите предлагани от Max Rent a Car осигуряват максимално Вашият комфорт. Всички наши автомобили се предлагат заедно с:

  • 24 часова пътна помощ за територията на Република България
  • Неограничен пробег
  • Застраховка
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved