Голф

България – неразкрита голф дестинация за 2012 г.

 

През последните години България се изявява, като една от най – изкусителните Голф дестинации, заради отличните атмосферни условия и прекрасната природа. Този спорт винаги е смятан за аристократичен и скъп, но в България възможността да играеш на терен с 9 или 18 дупки е повече от реална.

Основните голф игрища в страната са разположени по Северното Черноморие и в близост до София и Банско.

Голф дестинации в близост до Варна:

 • Голф клуб „Лайтхаус“ / Lighthouse Golf Resort– игрище с 18 дупки , проектирано от Иън Уузнам
 • Голф клуб „Блексирама“ / BlackSeaRama Golf & Villas – игрище с 18 дупки по дизайн Гари Плеър
 • Голф клуб „Трейшън клифс“ /Thracian Cliffs Golf & Beach Resort – игрище с 18 дупки, проектирано от Гари Плеър

Голф дестинации в близост до София:

 • Голф клуб „Ер София“ /Golf club Air Sofia – първото голф игрище в България
 • Голф клуб „Правец“ / Pravets Golf & SPA – игрище с 18 дупки по дизайн Питър Харадин

Голф дестинации в близост до Банско:

 • Пирин Голф & Кънтри Клуб / Pirin Golf & Country Club – комплекса разполага с две уникални голф игрища

Както можете да предположите, градски транспорт не е удачен вариант да се запътите за една голф игра. За Вас най – добрият избор е да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car и да се насладите на един спортсменски и справедлив турнир по голф.

Ако пристигате в България на което и да е от международните летища – София, Варна, Бургас или Пловдив възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга опция за транспортиране е, като се доверите на професионалните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка голф точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път посещавате страната или не сте сигурни за правилният голф маршрут, Max rent a Car Ви съветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което е нужно да направите за Вашият незабравим престой е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633

+359 887 799 989

+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор, тъй като ние ще Ви предложим голям избор от достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.Представител на компанията ще Ви предложи допълнителни екстри към автомобила под наем – багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система.

Max Rent a Car – коли под наем Голф локации

Max Rent a Car е компания основана от опитни и мотивирани специалисти в областта на отдаването на коли под наем.Експертите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви, както и ще Ви предоставят нужната информация за безпроблемното ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява ефективно и висококачествено обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офисите до летище София,летище Пловдив,летище Бургас и летище Пловдив също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо. Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

Резервация на автомобил под наем

Резервацията на кола под наем става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633

+359 887 799 989

+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.


 • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
 • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
 • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
 • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
 • Meet and Greet”– При поръчка на кола под наем, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летището, на което каца Вашият полет с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved