Коли под наем Банско

Наем на автомобил Банско

 

Банско

Град Банско е разположен в основата на Северен Пирин на 927 метра надморска височина. Намира се на 56 км от Благоевград, 145 км от Пловдив и 150 км от София. Близо до града започва национален парк Пирин.

Банско е едно обаятелно съчетание от история, традиция и култура. С всичко което ще откриете тук – старинна архитектура, героична история, автентичен фолклор, вековна култура, съхранени традиции и обичаи, специфична кухня, невероятен хумор и богата словесност-планинският, Банско ще Ви заплени, като един своеобразен символ на българщината.

Банско е най-модерният ски курорт в България, който ще Ви зареди с духа на планината. Изключителната природна красота, страхотни писти, модерни съоръжения, автентични заведения, усмихнати хора – града предлага най-доброто съчетание за вашата неповторима почивка в планината.

Ако планирате да посетите Банско и все още не сте направили резервация на автомобил, то Max Rent a Car препоръчва още сега да направите запитване за кола под наем в Банско и да се насладите на планираната почивка без грижи и проблеми.

Ако пристигате в България на летище София или летище Пловдив още с кацането Вие имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга възможност за транспортиране е, като се доверите на квалифицираните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Банско, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път посещавате страната и искате да разгледате всички забележителности и да се насладите на уникалната природа на България, то Max rent a Car Ви съветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което трябва да направите за Вашият незабравим престой в Банско е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем в Банско онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор измежду многобройните компании предлагащи коли под наем, тъй като ние ще Ви предложим голям избор от достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.Представител на компанията ще Ви предложи допълнителни екстри към автомобила под наем – багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система.

 

Max Rent a Car – коли под наем Банско

Max Rent a Car е компания основана от висококвалифицирани  и мотивирани специалисти в областта на отдаването на коли под наем.Експертите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви. Представител на компанията ще ви предостави нужната информация безпроблемното ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява ефективно и висококачествено  обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до основните Аерогари също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираният престой в Банско. Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Банско

Резервацията на кола под наем в Банско става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Банско на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация - Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище София или летище Пловдив с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved