Коли под наем Боровец

Наем на автомобил Боровец

 

Боровец

Боровец е най-старият ски курорт в България, на повече от 110 години. До средата на 20 век е известен под името Чамкория и е разположен на 1350м надморска височина в Северните склонове на Рила планина. Разстоянието до София е 73 км, а до Пловдив – 120 км.Боровец разполага с две ски зони с обща дължина на пистите 58 км. Тук можете да се насладите спокойно на зимният спорт, дори и да сте начинаещ скиор или пък сноубордист.

Завладяващите зимни пейзажи ще Ви оставят без дъх – китният курорт е сгушен в гъсти борови гори, а типичните планински заведения ще Ви посрещнат, както подобава.

Ако Вашата зимна почивка е с крайна цел Боровец, то още сега можете да направите резервация на кола под наем от Max Rent a Car и да се насладите на уникалната природа на Рила планина.

Ако пристигате в България на летище София или летище Пловдив още на самото летище възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга възможност за транспортиране е, като се доверите на квалифицираните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Боровец, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път посещавате страната или не сте сигурни за правилният маршрут, Max rent a Car Ви съветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което е нужно да направите за Вашият чудесен престой в Боровец е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем в Боровец онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор, тъй като ние ще Ви предложим голям избор от достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.Представител на компанията ще Ви предложи допълнителни екстри към автомобила под наем – багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система.

 

Резервация на автомобил под наем Боровец

 

Резервацията на кола под наем в Боровец става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Боровец на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт :

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България - удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище София или летище Пловдив с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved