Коли под наем Пампорово

Наем на автомобил Пампорово

 

Пампорово

Пампорово е български курорт разположен на 1650м надморска височина, в подножието на връх Снежанка, за който легендите разказват, че бил царство на митичният Орфей. Курорта е разположен във вътрешността на Родопите, където слънцето го гали над 100 дни годишно. Разстоянието от София е 260 км, 85 км от Пловдив и само на 15км от Смолян.

В Пампорово основният туристически поток е през зимният сезон, поради факта, че е пригоден предимно за ски-спортове. Курорта и ски-пистите са обградени с вековни ели, което прави Пампорово изключително красив и привлекателен. Общата дължина на ски-пистите е 25км. Заради уникалната природа и чистият планински въздух, местността е посещавана и през лятото.

В близост до Пампорово се намират курортните селища – Стойките (5км), етнографския комплекс Широка лъка (10км), Проглед (3км), Момчиловци (17км), които са подходящи за ски и селски туризъм. На 10 км. на север се намира курортният град Чепеларе, а на 15км в южна посока е административният център Смолян. Поради тази причина най-добрият вариант за Вашата почивка в Пампорово е, като вземете автомобил под наем от Max Rent a Car и да се насладите на неповторимата природа на Родопите.

Ако пристигате в България на летище София или летище Пловдив имате възможност да вземете автомобил под наем от Max Rent a Car. Друга опция за транспортиране е, като се доверите на професионалните шофьори на компанията, които биха могли да Ви закарат до всяка точка на страната. Max Rent a Car предлага и услугата доставка на автомобил под наем Пампорово, като избраният автомобил ще бъде на указаният от Вас адрес и час.

Ако за първи път посещавате страната или не сте сигурни за правилният маршрут, Max rent a Car Ви съветва да направите резервация на автомобил под наем с GPS система.

Всичко, което е нужно да направите за Вашият незабравим престой в Пампорово е да се свържете с Max Rent a Car или още сега да направите Вашата резервация от тук. Начина за поръчка на автомобил под наем в Пампорово онлайн, няма да ви коства повече от две минути, както и телефонно обаждане на денонощните ни телефони за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

Избирайки Max Rent a Car Вие безспорно правите най-добрият избор, тъй като ние ще Ви предложим голям избор от достъпни и комфортни коли под наем за вашето пътуване в цялата страна.Представител на компанията ще Ви предложи допълнителни екстри към автомобила под наем – багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система.

 

Max Rent a Car – коли под наем Пампорово

Max Rent a Car е компания основана от опитни и мотивирани специалисти в областта на отдаването на коли под наем.Експертите на Max Rent а Car ще Ви консултират професионално при избора на автомобил в зависимост от нуждите Ви, както и ще Ви предоставят нужната информация за безпроблемното ползване на услугата – Rent a car.

Офисите за коли под наем на Max Rent a Car се намират във всички големите градове на страната, което осигурява ефективно и висококачествено  обслужване на гостите пристигащи в България. Близостта на офиса до летище София и летище Пловдив, също така и директната доставка или трансфер с автомобил ще спестят Вашето време и пари. Представител на Max Rent a Car ще Ви посрещне и ще Ви съдейства с всичко необходимо за планираната ваканция в Пампорово. Компанията разполага с голям избор от автомобили при най-изгодни условия и цени. Наемайки автомобил от Max Rent а Car бъдете сигурни, че сте направили най-добрата сделка.

 

Резервация на автомобил под наем Пампорово

Резервацията на кола под наем в Пампорово става дискретно, лесно и бързо, чрез онлайн резервационната форма на Max Rent a Car. За да направите резервация е необходимо само да попълните онлайн резервационата форма с всички необходими подробности и да потвърдите. Представител на Max Rent a Car ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да съгласува всички детайли на направената от Вас резервация на кола под наем. Друга опция за наемане на автомобил в Пампорово на най-изгодна цена е като се свържете с нас чрез e-mail или телефоните ни за контакт:

+359 888 783 633
+359 887 799 989
+359 877 674 819

 

Услугите на Max Rent a Car

Max Rent a Car е компания предоставяща многообразни услуги в сферата на отдаването на автомобили под наем.

  • Автомобил под наем в България – удобно, бързо, дискретно, качествено и изгодно. Max Rent a Car ще Ви предложи автомобил под наем на най-добра пазарна цена. Направете Вашата резервация още сега тук.
  • Доставка на автомобил на адрес – необходимо е да заявите доставка на автомобила и представител на Max Rent a Car ще я достави на посочените от вас адрес и час.
  • Автомобил под наем с професионален шофьор – Ако искате да се насладите на пътуване, без да шофирате Max Rent a Car предлага специално за Вас автомобил под наем с личен шофьор на разположение в указано от Вас време. Всичко, което е нужно да направите е да заявите желанието си за резервация на  Автомобил под наем с шофьор и Max Rent a Car ще се погрижи за Вашият комфорт и сигурност на пътя.
  • Трансфер в рамките на града или до друга дестинация – Компанията предлага трансфер до всяка точка на страната. За удобството на Вашето пътуване ще се погрижи професионално обучен шофьор, който ще извърши желаният трансфер. Max Rent a Car предлага и организирани бизнес или туристически пътувания на групи хора, при най-изгодни цена за наем на автомобил.
  • „Meet and Greet” – При поръчка на кола под наем, без значение дали е направена, чрез онлайн резервационната система на Max Rent a Car или просто, чрез обаждане по телефона или мейл, представител на компанията ще Ви посрещне на летище София или летище Пловдив с наетият от Вас автомобил и ще Ви закара до посочената от вас дестинация.
 

Детайли за наемане

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...
 
 
 
 
Max Rent a Car. All rights reserved